LID WORDEN!!!

R4R NEEDS YOU!!! R4R NEEDS YOU!!! R4R NEEDS YOU!!!

 

Beste misschien wel toekomstig lid van R4R,

‘Wij van R4R willen samen op reis om vóór mensen en mét mensen uit een andere cultuur en jongeren van R4R, een project te realiseren wat echt nodig is om het leven daar aangenamer te maken.’

 

Kan jij je vinden in onze bovenstaande visie? Dan zijn we op zoek naar jou! Want vind jij het leuk om andere mensen te helpen en vind je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken, dan is de reis naar Roemenië zeker de moeite waard.

Eerst even voorstellen… Raalte 4 Romania is DÈ jongerenvrijwilligersgroep vanuit de Plaskerk in Raalte. Eén keer in de twee jaar gaan wij vanuit Raalte met een groep van ongeveer 20 jongeren en 10 volwassenen naar Roemenië om daar ontwikkelingswerk te doen. Hier hebben wij al verschillende dingen gedaan in de afgelopen jaren. Denk hierbij bijvoorbeeld  aan het opknappen van scholen en het bouwen van een badhuis. Voor meer informatie over de verschillende reizen die wij gemaakt hebben of over wie wij nou precies zijn kan je natuurlijk altijd eventjes op onze website rond.

Om deze reizen financieel mogelijk te maken organiseren wij acties gedurende het jaar. Eén van onze belangrijkste actie is de pepernotenactie. Tijdens deze actie verkopen wij pepernoten en speculaastaartjes aan de deuren in Raalte. Ook is er voorverkoop mogelijk aan vrienden en familie buiten Raalte. Daarnaast zijn we ook altijd opzoek naar andere manieren om geld te verdienen voor dit goede doel.

Mocht je het leuk vinden om een keer bij een bijeenkomst aanwezig te zijn dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je kan dan een mailtje sturen naar raalte4roemenie@gmail.com. Dan word je uitgenodigd bij onze volgende bijeenkomst.

Wij hopen jullie met deze brief enthousiast te hebben gemaakt en jullie te zien bij een van de acties of de bijeenkomst en wie weet wel bij onze aankomende reis deze zomer?

Groeten,

R4R

 

R4R NEEDS YOU!!! R4R NEEDS YOU!!! R4R NEEDS YOU!!!