Reisdag – Zondag 14 juli

04.30, daar staan we dan gezellig bij het Annahuis. Allemaal keurig op tijd aanwezig, of toch niet? Het was weer wachten op die ene persoon, die er elke reis weer moeite mee blijkt te hebben. Verder hoeven we geen namen te noemen. Een lange reisochtend voor de boeg. Klagen mogen we zeker niet: een rustige weg, voorspoedig door de douane en een soepele vlucht. Één klein dingetje: voor iemand wordt het een iets duurder ‘taxi-ritje’. Die flitspalen blijken ook in Duitsland te staan helaas.

In Roemenië aangekomen weer je paspoort laten zien en in de halve bus, via zandwegen, hobbelend naar camping Timulazu. Daar stonden twee racemonsters en een grote volle witte teleurstelling te wachten. Yanick en Nick waren zaterdagavond al aangekomen op de camping, maar vonden de bus uitpakken toch iets teveel van het goede. Dus met volle moet al het eten, gereedschap, linnengoed en keukengerei uit de bus en op de juiste plek. Het kamp was snel gereed door de vele handen. Die vele handen kwamen ook van pas bij het verplaatsen van de grote partytenten die al op het terrein stonden. Met z’n allen, nu al een goede teambuilding activiteit. Partytenten op de plek, keuken gereed, bedden klaar en kamers ingedeeld, we zijn er helemaal klaar voor!

En toen ein-de-lijk tijd voor het welbekende namenspel. Traditie voor de oudgedienden (die al jaren de zelfde namen gebruiken). Komen ze weer, en ja de volgorde kennen we een uurtje later nog steeds:

Heldhaftige Hugo, Kleine Koop, Happy Hans, Trage Tonnie, Jolige Jorrit, Dromerige Dian, Lieve Linde, Feestbeest Floor, Melige Merle, Nette Natalie, Chaotische Carolien, Roekeloze Ritchie, Nonchalante (ninja, nutteloos) Nick, Eerlijke Erik, Fantastische Fredrik, Koele Kristen, Leuke Loena, Handige Harry, Ideale Isa, Rare Rayna, Klusser Kim, Blije Britt, Enthousiaste Eline, Eigenwijze Elise, Groepsmoeder Gerda, Drukke Dianne, Donderse Douwe, Grappige Gerdine, Wilde Wendy, Middelmatige Mart, Yoghurt Yanick, Tappende Tim.

                Al met al een zeer fijne eerste dag, we hebben rustig op kunnen starten, de camping kunnen verkennen, de plannen zijn doorgesproken en iedereen weet wat er morgen op de planning staat. Ook kennen we elkaars namen nu zeer en zeer goed en leren we elkaar vanavond met de eerste bezinning weer een beetje beter kennen. Morgen gaan we dan echt aan de slag, iets later dag dan vanochtend. We gaan er een mooie tijd van maken met z’n allen!!