De reis gaat in 2018 niet door!!!

 

Vanuit R4R hebben we een trieste mededeling 😓:

Het project in Dej, waar de voor missie afgelopen januari naar toe is geweest, gaat helaas niet door vanwege problemen met de eigendomspapieren en huurcontracten. Hierdoor kunnen de Roemeense partijen niet tot samenwerkingsafspraken komen.
De stuurgroep is echter voortvarend aan de slag gegaan en had inmiddels weer nieuwe contacten en ook zicht op twee andere mogelijke projecten in Roemenië. Ook deze projecten zijn voor dit jaar niet haalbaar bevonden.

We hebben daarom een belangrijke beslissing moeten nemen. We hebben besloten om dit jaar niet op reis te gaan. Dit heeft meerdere redenen, o.a. krappe tijd om alles te regelen en ontzettend hoge prijzen voor de vliegtickets. We zijn wel van plan om in mei op voor missie te gaan om te kijken of een van de 2 projecten die we daar gaan bekijken een mogelijkheid is voor de zomer in 2019.

Dus mocht je nog interesse hebben om in 2019 mee te gaan op reis klik dan hier.